Agenda Estufa 

Op onderstaande beurzen kunt u kennismaken met onze producten.

10 t/m 12 september 2019
INSTALLATIE VAKBEURS 2019, HARDENBERG

Van 10 tot en met 12 september 2019 vindt in de Evenementenhal in Hardenberg de Installatiebeurs 2019 plaats. Hargassner presenteert tijdens deze installatiebeurs de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bioketels, pelletsketels en biomassaketels voor het duurzaam opwekken van energie waarbij biomassa en-/of houtpellets centraal staat.

Hargassner informeert u graag over de nieuwste ontwikkelingen binnen de bioketels zoals onder andere de hout-WKK, Powerbox (energiecontainer), NANO condensketel en de nieuwste NEO-HV stukhoutketel.

Wij ontvangen u graag in onze stand, nummer 183 in hal 1.

Hargassner-Hout-WKK

10 t/m 12 oktober 2017
VAKBEURS ENERGIE 2017 – Den Bosch

Van 10 tot en met 12 oktober 2017 staat Hargassner houtverbrandingsinstallaties met veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaam opwekken van energie uit biomassa op de Vakbeurs Energie 2017 in Den Bosch.

De Vakbeurs Energie is in Nederland de toonaangevende vakbeurs voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Hargassner introduceert tijdens de Vakbeurs Energie 2017 de nieuwe HOUT WKK 60/20.

Introductie HOUT WKK (warmte en stroom uit hout)
De Hargassner HOUT WKK 60/20 levert 60 kW warmte en 20 KW stroom, warmte en elektriciteit uit natuurlijk hout. De Hargassner WKK 80 is een ideale oplossing voor middel grootte toepassingen. De Hargassner biomassa hout WKK zal vanaf 2018 leverbaar zijn.

 •  Biomassa houtsnipperketels ECO HK 20-330 kW
 •  Pelletsketels 6 – 330 kW
 •  Stukhoutketels 20-110 kW
 •  Energiemodules en/of containers
 •  Automatische houtsnippers bunkervulsystemen

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek onze stand: Hal 5 Stand 05.A002

Estufa - Energiebeurs 2017

12 t/m 14 september 2017
INSTALLATIE VAKBEURS 2017, HARDENBERG

Van 12 tot en met 14 september 2017 vindt in de Evenementenhal in Hardenberg de Installatiebeurs 2017 plaats. Duurzame installaties als bioketels, pelletketels en houtsnipperketels worden steeds belangrijker bij nieuwbouw- en renovatieprojecten maar ook bij zwembaden en de industrie.

Hargassner Nederland laat u tijdens deze beurs graag kennis maken met verschillende types houtverwarmingsketels, stukhoutketels, combiketel en pelletsketels waarbij biomassa, houtsnippers, stukhout en houtpellets als CO2–neutrale brandstof centraal staat.
Hargassner zal tijdens deze beurs de nieuwe producten presenteren op gebied van biomassa, hout- en pelletsverwarming.

Hargassner NANO-PK pelletsketels 20-32 kW.

Het grote succes van de Hargassner NANO-PK pellet ketels 6 – 15 kW is uitgebreid met het vermogen van 20, 25 en 32 kW. De Nano ketel is een uniek concept die vele mogelijkheden biedt voor het verwarmen van woningen en gebouwen.

Voordelen NANO-PK ketels:

 • Snel en gemakkelijk te plaatsen
 • Kleine compacte opbouw
 • Leverbaar geïntegreerde hydrauliekmodule
 • Eenvoudig te installeren door deskundig installateur
 • Preventief onderhoud eenvoudig uit te voeren aan de voor- en bovenzijde
 • Laag stroomverbruik
 • Lage emissie-eisen (ISDE-subsidie)

Hargassner Combiketel (stukhout-pellets)

De Hargassner combiketels hebben een nieuw design gekregen en zijn uitgebreid met HV 20 – 50 in combinatie met NANO-PK 20 – 32.

Voordelen Hargassner combiketel:

 • Optimaal verwarmen middels stukhout en pellets
 • Automatische ketelpoetsinrichting
 • Uniek comfort en maximaal rendement
 • Hoge subsidiemogelijkheden door twee afzonderlijke ketels

Wij ontvangen u graag in onze stand, nummer 315 in hal 3.

25 t/m 27 oktober 2016
Landbouwdagen Intensieve Veehouderij LIV 2016, HARDENBERG

Van 25 tot en met 27 oktober 2016 vindt in de Evenementenhal in Hardenberg de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) plaats. Tijdens deze 3 dagen is de LIV het trefpunt voor ondernemers die actief zijn in de pluimvee-, varkens-, en kalverhouderij uit Noordoost-Midden Nederland en de Duitse grensgebieden.

Hargassner Nederland laat u tijdens de LIV graag kennis maken met de automatische houtverbrandingsinstallaties gestookt op biomassa en houtsnippers volgens ÖNorm 7133 (G30-G50, W20-W35, A1) en of EN ISO 17225-4 Klasse A1 (P16 S-P31 S, M20). Daarnaast kunnen wij u alles vertellen over de volledig automatische pellets-verbrandingsinstallaties geschikt voor houtpellets
Ö-Norm 7135, EN ISO 17225-2 Klasse A1.

Naast de snipperhout- en pelletsketels heeft Hargassner een volledig energie-pakket op het gebied van biomassa gestookte installaties. Laat u tijdens de LIV Hardenberg informeren over de houtgestookte en biomassa gestookte CV-ketels van Hargassner :

 • Hargassner houtsnipper CV ketels ECO HK 20-60; ECO HK 70-120; ECO HK 150-200 kW
 • Houtsnipperbunker uitvoersystemen
 • Automatische houtsnipperbunker vu lsysteem
 • Warmte opslagsystemen, buffervaten
 • Pellets CV ketels Classic Lambda 25-60; ECO PK 70-120 en ECO PK 150-200
 • Cascade opstellingen tot 1200 kW
 • Verwarmingsmodules / energie containers

ISDE subsidie

Graag brengen onze dealers u op te hoogte van de mogelijkheden van de ISDE die januari jl. van start is gegaan . ISDE is een investeringssubsidie duurzame energie voor de aanschaf van onder andere biomassaketels en pelletsketels. ISDE subsidie is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is verantwoordelijk voor de uitvoering. Kijk hier alvast voor meer informatie over de ISDE subsidie.

Het team van Hargassner Nederland heet u een “warm” welkom op de LIV, stand 133, hal 1.

hargassner-houtsnipperketels-compleet-met-centrale-asafvoer-systeem

13 t/m 15 september 2016
INSTALLATIE VAKBEURS 2016,  HARDENBERG

Van 13 tot en met 15 september 2016 vindt in de Evenementenhal in Hardenberg de Installatie Vakbeurs plaats. De installatiebeurs is drie dagen lang het trefpunt voor ondernemers, installateurs, dealers uit de installatiebranche en installatietechniek.

Hargassner Nederland laat u tijdens deze beurs graag kennis maken met houtverwarmingsketels, stukhoutketels, combiketel en pelletsketels waarbij biomassa, houtsnippers, stukhout en houtpellets als CO2–neutrale brandstof centraal staat.

Laat u informeren over onder andere de nieuwe producten van Hargassner:

 • Hargassner Nano pelletsketel (6, 9, 12 en 15 kW)
 • Pelletsbunker uitvoersysteem type AUP
 • Combinatieketel stukhout en pellets (HV20 – NANO-PK15)
 • Hargassner pelletsketel ECO PK 70 – 200 kW
 • Hargassner houtsnipperketel ECO HK 20 – 200 kW
 • Energie verwarmingsmodule BC 600 – 800
 • Hargassner biomassa WKK (warmte en stroom)
 • Thermostaten LCD FR 35 Backlight en Verwarmingsgroep HKR Touch
 • Hargassner Smart Home (App, Modbus, KNX/EIB en Loxone)

Het team van Hargassner Nederland heet u een “warm” welkom in de stand, nummer 323, hal 3.

24 juni 2015
BIOLOGISCHE VELDDAG LELYSTAD

Op woensdag 24 juni 2015 staat Hargassner biomassa- en houtververwarmingsinstallaties op de Biologische Velddag in Lelystad. Op dit jaarlijkse evenement wat georganiseerd wordt door Wageningen UR worden verschillende facetten van biologische landbouw en veeteelt belicht. Tijdens de biologische Velddag waar wij u graag kennis willen laten maken met het duurzaam en CO2 neutraal verwarmen middels biomassa- en houtverwarming. Biomassa- en houtverwarming is een alternatief voor een olie- en/of gasgestookte CV ketel installatie voor het verwarmen van onder andere kassen, agrarische bedrijven, kascomplexen voor telers, boerderijen, woningen, appartementen, stallen, zwembaden, verwarmingsprocessen etc.
Op de Biovelddag kunt u onder andere een demonstratie zien van de nieuwe Hargassner biomassa- en houtsnipperketel ECO-HK. De Hargassner ECO HK is geschikt voor houtsnippers G30/G50 volgens ÖNorm 7133, houtpellets, miscanthus als brandstof. Naast de houtsnipperketel informeren de mogelijkheden van verwarming middels een pelletverwarmingsinstallatie, stukhoutketel of een combinatieketel geschikt voor pellets en blokhout.

Bezoek ons op de Biologische velddag in Lelystad

Hargassner biomassa- en houtsnipperketel ECO-HK

10 t/m 14 maart 2015
ISH FRANKFURT AM MAIN

Van 10 tot en met 14 maart 2015 staat Hargassner biomassaverwarmingsinstallaties (Hal 9.1 stand C31) met veel nieuwe ontwikkelingen op de ISH in Frankfurt am Main. De ISH in Frankfurt is wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor Gebouwen-, Energie-, Airconditioning- technologie en hernieuwbare energie. Hargassner laat met trots zien de nieuwe NANO pelletverwarming 6, 9 ,12 kW, evenals de nieuwe biomassa en houtsnipperketel ECO-HK te verkrijgen met een vermogen van 70, 90, 100, 110 en 120 kW. Ook ontbreekt de nieuwe Hargassner combinatie ketel niet. De Hargassner combiketel HV/CL is geschikt voor stukhout/blokhout en pellets. Tevens kunt de vernieuwde biomassaketel Hargassner WTH 150-200 bewonderen met zeer lage emissie en stof uitstoot . en voorzien de nieuwe Lambda Touch-Tronic besturing geschikt voor de Smartphone App.

Bezoek ons in hal 9.1 stand C 31 graag tot ziens op ISH in Frankfurt.

ISH-Frankfurt ISH-Frankfurt-am-main ISH-Frankfurt-Hargassner

4 t/m 7 november 2014
VAKBEURS HOUTPRO+ BRABANTHALLEN DEN BOSCH

Van 4 tot en met 7 november 2014 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de nieuwe Nederlandse vakbeurs Hout Pro Plus (afgekort HPRO+) plaats. De Houtpro+ 2014 is een nationale vakbeurs speciaal voor de sector houtbewerking onder andere bedoeld voor bedrijven welke actief zijn in de bosbouw, houthandel, houtzagerijen, industriële houtbewerking, meubelfabrikanten en timmerfabrikanten.
De automatische biomassa- en houtsnippers verwarmingsketels van Hargassner zijn uiteraard ook te zien op de Houtpro plus. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden om uw bedrijfspand, kantoor of werkplaats duurzaam te gaan verwarmen met uw afvalhout, resthout, houtmot en zaagsel.

 • Automatische houtsnipper- en biomassa bunker vulsystemen
 • Stukhout en kloofhout vergassers met automatische ontsteking
 • Automatische biomassa- en houtgestookte CV verwarmingsketels
 • Automatische houtverbrandingsinstallatie ECO HK 20-60 (nieuw)
 • Combinatieketel HV CL (combiketel) voor stukhout en pellets (nieuw)
 • Gelaagde buffervaten voor optimale warmteropslag