CALLA Verde warmtepompen

De eerste CALLA warmtepompen werden geproduceerd met een vermogen van 10 kW zijn ontworpen voor de verwarming van woongebouwen.

In de daaropvolgende jaren heeft het engineeringteam gewerkt aan de ontwikkeling van warmtepompen om de beste technische en prestatiekenmerken te verkrijgen. De parameters van de werkende units werden geanalyseerd en er werd informatie van gebruikers en installateurs ontvangen. Het resultaat was de ontwikkeling van een serie zeer moderne – inverter warmtepompen CALLA VERDE met een capaciteit van 5-20 kW.

De CALLA VERDE pompen werken met het nieuwste koelmiddel R452B, dat is ontwikkeld voor hoog efficiënte warmtepompen en een antwoord is op de steeds strengere milieueisen. Door het gebruik van het koelmiddel R452B en het toepassen van de modernste componenten worden zeer hoge COP en SCOP waardes behaald. Daarnaast is het geluidsniveau zeer laag. Een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium heeft de CALLA VERDE warmtepompen getest en de prestaties bevestigd.

CALLA VERDE M12

CALLA VERDE M – Monoblock

Warmtepompen voor ruimteverwarming – en koeling en de productie van sanitair warm water in een externe of geïntegreerde opslagtank. Het koelsysteem, dat is opgebouwd uit de modernste componenten die momenteel verkrijgbaar zijn, garandeert een zeer hoog rendement.

CALLA VERDE M is een geavanceerde, invertergestuurde luchtwarmtepomp ontworpen als primaire warmtebron voor woningen met een ruimtekoelfunctie in de zomer. In de CALLA VERDE M warmtepompen wordt het R452B koelmiddel toegepast, dat is ontwikkeld voor hoogrendement warmtepompen en voldoet aan strenge milieueisen.

Door het gebruik van een invertercompressor met het nieuwste koelmiddel R452B en de modernste componenten worden hoge COP waardes tot 7,32 en SCOP waardes tot 4,65 bereikt, maar ook hoge verwarmingswatertemperaturen tot 65°C (zonder een elektrische verwarming te gebruiken).

De CALLA VERDE M warmtepomp is voorbereid als onafhankelijke, complete warmtebron voor nieuwe gebouwen, maar ook voor gemoderniseerde gebouwen met vloerverwarming en radiatorverwarming.
Door het gebruik van een invertercompressor met modulerend vermogen is een buffervat niet meer noodzakelijk, wat de kosten voor de installatie van de warmtebron aanzienlijk verlaagt en ruimte bespaart.

De CALLA VERDE M pomp biedt samen met de hydraulische modules een kant-en-klare verwarmings-oplossing voor het gebouw.
De prestaties van de pomp zijn bevestigd door tests in een gecertificeerd testinstituut.

CALLA VERDE M range 5-20 kW

Ecologie op de eerste plaats

Het nieuwe ecologische koudemiddel R452B dat voldoet aan de huidige Europese vereisten – GWP 676.

Economisch verwarmen

Hoge energie-efficiëntie – COP-factor tot 7,3 volgens de norm EN-14511. Dit wordt bevestigd door een certificaat.

Geluidsarme werking

Uiterst stille werking van de buitenunit. Het geluidsniveau van de Call Verde M9 is 50 dB volgens EN 12102-1.

CALLA VERDE M range

Eenvoudige bediening

De warmtepomp is uitgerust met een modern 5” kleuren touchscreen
met een eenvoudige toegang tot alle besturings-functies.

 

De standaard uitrusting omvat ook een internetmodule waarmee de unit op afstand
kan worden bediend met de Brager Connect app.

De CALLA VERDE warmtepomp is ontworpen in een ontwerpstudio, verwarmingstechnologie voor Europese klimaatomstandighe-den als een complete installatie-oplossing.

De externe behuizing is gemaakt van aluminium waardoor het bestand is tegen ongewenste weersomstandigheden.