TE KOOP MAWERA PYROTEC BIOMASSAKETEL FSB 700 kW
Volautomatische biomassa houtgestookte CV

Mawera FS700

Te koop jong gebruikte Mawera biomassaketel FSB 700 bouwjaar 2009 Voor het automatisch verbranden van biomassa, houtspanen, houtsnippers en/of gelijksoortige houtbrandstoffen, van droog tot vochtig. Deze houtgestookte CV is zeer geschikt voor het verwarmen van kassencomplex, industrie, gemeenten, utiliteit, blokverwarming, agrarische sector, campings en zwembadcomplex.

Specificatie Mawera biomassaketel FSB 700

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Capaciteit:
Besturing
Brandstof
Watergehalte:
Biomassa grote/stofaandeel:

Mawera
Pyrotec FSB
2009
700 kW
Logic ML406
Biomassa, houtchips, houtsnippers
W=50
G50 – G100


De Mawera biomassa-ketel FSB is een biomassaverwarmingsinstallatie voorzien van een hydraulische brandstof invoerpers en een de vuurhaard van de houtgestookte CV ketel is uitgerust met een vlak bewegend roosterbed zodat alle biomassa, houtsnippers en houtchips volledig worden verbrand ontgast.

Daarna worden de houtgassen onder geregelde toevoer van secundaire lucht verbrand. Door het toepassen van goede verbrandingstechnieken zorgt de Mawera Pyrotec voor lage emissiewaarden (met name voor CO en NOx). De werking met modulerende vermogensregeling en geoptimaliseerd verbrandingsprincipe resulteert in een hoog rendement van de biomassaketel of houtverwarmingsinstallatie

De rookgassen worden door een liggende drie-treks warmwaterketel gevoerd en vervolgens via de rookgasventilator door een stofafscheider in de RVS schoorsteen geleidt. De biomassa, houtsnipper toevoer en het verbrandingsproces worden in samenspel met de warmtevraag elektronisch gestuurd.
De moderne besturingshardware in combinatie met een speciaal voor houtverbranding ontwikkelde software, voor het regelen van het verbrandingsproces, garanderen een optimale emissiewaarde in alle bedrijfsfasen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over houtgestookte CV biomassaketel neem dan contact met ons op.