HARGASSNER COMBINATIE-KETEL HV/CL

Hargassner Kombi-kessel HV/CL Stukhout & Pellets De nieuwe Hargassner Combinatie gestookte hout CV-ketel HV/CL is uitermate geschikt voor klanten die een combinatie van houtpellets en stukhout (blokhout) willen verwarmen.


De pellet en kloofhout combinatie CV-ketel is te verkrijgen in een vermogen van 20 – 30 kW en heeft een uniek comfort met het hoogste rendement en bedrijfszekerheid.
De stukhout vergassingsketel HV is uitgerust met een automatische ontsteking en een automatische ketel reinigsysteem. De Combi houtgestookte CV verwarmingsketel is uitgerust met één regeling voor beide warmwaterketels


Volledige vuurvaste hoog temperatuur vuurhaard

De vuurhaard van de Hargassner houtketels zijn voorzien van vuurvaste steen “Schamotte”. Schamotte heeft zich door zijn warmteoplsagcapaciteit, levensduur en functie bewezen als beste materiaal voor de vuurhaard.


Automatische volstandmelding aslade
In het display van de Combi ketel HV/CL (Kombikessel) vesrschjnt een melding wanneer de aslade van pelletketel vol zit.


De pelletsoplsagtank is voorzien van dubbel cellenradsluis

De Hargassner pelletketels zijn voorzien van een dubbel cellenradsluis. Dit garandeert een volledige beveiliging tegen terugbranding.


Regeling middels moderne Touch besturing

De Combinatie houtgestookte CV-ketel is uitgevoerd met touch-screen besturing. De lambda touch screen regelt het volledige houtverwarmingsproces.

Automatische ketelreiniger

De houtgestookte combi CV-ketel is voorzien van een automatische ketelreiniger. De vlampijpen van de warmtewisselaar worden bij de blokhoutt en pellet CV ketel automatisch gereinigd. Dit garandeerd een continue hoog rendement van de houtgestookte combi CV-verwarmingsketel

Verwarmingscomfort met automatische ontsteking

De Hargassner Combiketel is uitgerust met een automatische ontsteking. Bij stukhout / kloofhout bedrijf. Men dient de houtkloofketel te vullen met stukhout en geschikt aanmaakmateriaal.