Hargassner Oostenrijk 35-jarig Jubileum

Hargassner-Oostenrijk-35-jaar

Hargassner Oostenrijk opent haar deuren voor het publiek tijdens het 35-jarig jubileum en opening van “Hargassner Energy World”.

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni aanstaande opent biomassa pionier Hargassner GmbH de deuren voor het publiek in Weng, Oostenrijk. Dit jaar zijn er meerdere reden voor een Open Huis namelijk het 35-jarig jubileum van Hargassner en de opening van het nieuwe “Energy World”.

Als hoogtepunt dit jaar kunnen bezoekers exclusief toegang krijgen tot het nieuwe Hargassner Energy World. Deze bestaat onder andere uit een nieuwe showroom, diverse trainingsruimtes, innovatieve kantoorruimtes en meer dan 25.000 m2 energiebos met populieren, wilgen en olifantengras (Miscanthus). Verder is er de mogelijkheid om de moderne productiehallen te bezichtigen waar de Hargassner biomassaketels, pelletsverwarmingssystemen en bioketels worden geproduceerd.

Naast de Hargassner pellets en biomassaketels worden de nieuwe bioketels, bioWKK (houtwkk) en de Powerbox gepresenteerd.

De nieuwe Hargassner Powerbox (Heatingbox) is een mobile hete lucht installatie voor het verwarmen van bouwplaatsen, tenten, gebouwen, bedrijfshallen etc. en in de zomer worden de mobile Powerbox (heatingbox) ingezet voor het drogen van gewassen zoals mais, graan, hooi, aardappels en houtsnippers. De Hargassner Powerbox container is verkrijgbaar in verschillende vermogens van bioketels 70 tot en met 220 kW. De Powerbox is leverbaar in een hout pellets een-/of houtsnipperversie.

Warmte en stroom uit hout

De Hargassner bioWKK (warmtekrachtkoppeling, hout WKK) kunt u werkend  zien. De compacte biomassa WKK is een kleine compacte centrale die decentraal warmte (60 kW) en elektriciteit 20 kW produceert uit houtbiomassa.

Bezoekadres Hargassner Oostenrijk

Anton Hargassner Straße 1
A-4952 Weng
Oostenrijk