Estufa B.V.
Ambachtsweg 3
8131 TW WIJHE

T 0570 521 030
info @ estufa.nl
www.estufa.nl

ENERGIEVAKBEURS 24, 25 EN 26 SEPTEMBER 2013

ENERGIEVAKBEURS 24, 25 EN 26 SEPTEMBER 2013

Duurzame energie in de praktijk
Energie 2013 is de nationale vakbeurs speciaal gericht op energiebesparing en duurzame energie in de bouw, industrie en bij gemeentes. Estufa is gespecialiseerd in het opwekken van duurzame energie en warmte uit onder andere biomassa, houtsnippers, pellets en miscanthus en is daarbij actief op onder andere de volgende markten:

Industrie

Gebouwverwarming en procesverwarming middels pellet CV ketels en biomassa verwarmingsketels.

Gemeentes en overheidsinstellingen

Verwarmen van openlucht zwembaden, zwembadcomplexen, sport accommodaties, gemeentehuizen, scholen met eigen hout uit de gemeente zoals houtsnippers, houtchips, hout chuncks volgens de ÖNorm 7133 en EN 14961.

De pelletketels van Hargassner in combinatie met de zonneboilers van Gasokol zijn uitermate geschikt voor renovatie van huizen en nieuwbouwwoningen in gasloze wijken, blokverwarming, flatverwarming en stadsverwarming middels een biomassa centrale.

Recreatie

Verwarmen van sanitair gebouwen, zwembaden en horeca middels pellet-, snipperhout- en houtblokverwarming /stukhoutketel.

Glas en tuinbouw

Steeds meer ondernemers zonder gasaansluiting kweken hun gewassen in de kassen middels houtgestookte installaties waardoor zij minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen. Tevens draagt het bij aan een klimaatneutrale en economisch rendabele teelt, vermindering van de CO2 uitstoot en verbeteren van energie-efficiëntie.

Hout- en timmerindustrie

In de houtverwerkende industrie kan geproduceerde houtmot (zaagsel en krullen) eenvoudig gebruikt worden als brandstof voor een houtgestookte CV-installatie (motverbranding).

 Wij informeren u graag tijdens de Energievakbeurs 2013 in de Brabanthallen, Den Bosch, over de vele mogelijkheden van duurzaam CO2 neutraal verwarmen middels houtachtige biomassa als brandstof.

 

 Hargassner pelletketel

Hargassner pelletketel particuliere woning
 hargassner houtsnipper

Hargassner houtsnipperverwarming ketel in combinatie met zonneboiler (gasloze oplossing)

 

 Stadsverwarming Apeldoorn

Stadsverwarming  Apeldoorn zuidbroekEstufa B.V. biomassacentrale

 

 

 

 

Leave a Reply