Estufa B.V.
Ambachtsweg 3
8131 TW WIJHE

T 0570 521 030
info @ estufa.nl
www.estufa.nl

Estufa introduceert de nieuwe Hargassner biomassaketel eco-hk

Estufa B.V. presenteert op de vakbeurs Energie 2014 de nieuwe biomassaketel van Hargassner: de ECO-HK 20-60 kW. (standnr. 01.f041)

Energie 2014, “het grootste live energieplatform voor bouw en industrie”, wordt gehouden van 7 t/m 9 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. De nieuwe biomassaverwarmingsketel ECO HK (HK is afkorting voor houtsnipperketel) is kostenverlagend, energiebesparend, ecologisch en met een lage emissie uitstoot in één woord: ECO!

Hargassner biomassaketel ECO-HK 20-60 kW.

De nieuwe Hargassner houtsnipperketel ECO-HK is verkrijgbaar met een vermogen van
20-60 kW. Door het unieke trap-breekverbrandingsrooster kunnen houtsnippers, houtchips, biomassa, houtpellets maar ook andere houtachtige agro-brandstoffen comfortabel verbrand worden.

Het unieke beweegbare trap-breekrooster zorgt voor een homogene gloedbed, daarnaast zorgt het breekrooster ervoor dat grote asresten die vrijkomen bij het verbranden van o.a.miscanthus (olifantengras) worden gebroken.

De intelligente onstekingscontrole zorgt voor een enegiebesparing van ca. 88%. Tevens is de biomassaketel voorzien van de nieuwste verbrandingstechnologie, de ECO-Control, wat zorgt voor een lage emissie uitstoot van o.a. fijnstof. Met de Hargassner app voor de biomassaverwarming kunt u op ieder moment van de dag, wereldwijd, heel eenvoudig en ook nog eens veilig informatie opvragen en wijzigingen doorvoeren aan uw biomassaverwarming.

Lees hier meer over de nieuwe Hargassner biomassaketel ECO-HK

Hargassner biomassaketel met Touchscreen besturing

Hargassner biomassaketel met Touchscreen besturing

Biomassaketel hargassner ECO-HK met asstofzuiger voor lange onderhoudsinterval

Biomassaketel hargassner ECO-HK met asstofzuiger voor lange onderhoudsinterval

Biomassaverwarming app voor tablet en smartphone

Biomassaverwarming app voor tablet en smartphone

Leave a Reply