Estufa B.V.
Ambachtsweg 3
8131 TW WIJHE

T 0570 521 030
info @ estufa.nl
www.estufa.nl

Estufa is aanwezig op de Tuinbouw Relatiedagen 2009

Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem van 17 t/m 19 februari 2009 vindt u Estufa op stand 270 A

Het succes van uw glastuinbouw onderneming wordt mede bepaald door het klimaat in uw kas. Warmte speelt daarbij een belangrijke rol. Momenteel zijn de kosten voor fossiele brandstoffen door de credietcrisis en andere oorzaken niet meer te voorspellen. Iedereen verwacht echter een stijgende tendens door beperking van de productie en de oprichting van een tweede OPEC door gasproducerende landen. Al met al minder gunstige ontwikkelingen, die van grote invloed zijn op het rendement van uw onderneming. Indien u zelf invloed wilt gaan uitoefenen op deze energiekosten, zou ”energie uit hout” een zeer goed alternatief kunnen zijn. Estufa biedt voor ”energie uit hout”< betrouwbare oplossingen Estufa is importeur van Mawera houtverbrandingsketels. Mawera is een Oostenrijks bedrijf, dat deel uit maakt van de Viessmann groep, is toonaangevend op het gebied van houtketels en biomassa-verwarmingscentrales.

De biomassaverwarmingsketels van Mawera worden geleverd met een vermogen van 100 kW tot 13.000 kW. Deze verwarmingsketels kunnen uitgevoerd worden met een warm waterketel, heet waterketel, lage druk stoomketel, hoge druk stoomketel of een thermische olieketel.

Wilt u de meest rendabele oplossing voor uw glastuinbouwbedrijf weten? Neem dancontact met ons op.

Mocht u in de gelegenheid zijn, dan ontmoeten wij u graag op de Tuinbouw Relatiedagen in de Evenementenhal in Gorinchem. U vindt ons in hal 1, standnummer 270 A, waar wij graag met u van gedachten wisselen over de biomassa-energiesystemen voor het verwarmen van uw kas.
De beurs is geopend van dinsdag 17 februari t/m donderdag 19 februari van 10:00 tot 22:00 uur

Leave a Reply