Estufa B.V.
Ambachtsweg 3
8131 TW WIJHE

T 0570 521 030
info @ estufa.nl
www.estufa.nl

Estufa presenteert zich op de Houtpro+ in ‘s-Hertogenbosch

Van dinsdag 4 november tot en met vrijdag 7 november 2014 vindt in de Brabanthallen te
’s-Hertogenbosch voor de eerste keer de nieuwe houtbeurs Hout Pro Plus afgekort HOUTPRO+ plaats. Op de HOUTPRO+houtvakbeurs presenteren zich diverse toonaangevende leveranciers uit de houtbranche zoals onder andere bedrijven uit de bosbouw, houthandel, timmerindustrie, houtbewerkingsmachines, hout-verkleiningsmachines, meubelfabrikanten en interieurbouwers.

Estufa is importeur van automatische, kleine, middelgrote en grote industriële Oostenrijkse biomassaketels, pellets- en houtverwarmingsketels van de merken Hargassner en Kohlbach. Naast de automatische biomassa en houtketels is Estufa importeur van handmatig / manueel gevulde houtvergassingsketels en-/of houtvergassers afkomstig uit Oostenrijk en Zwitserland van de merken Hargassner en Heitzmann.

 Estufa… energie uit hout

Wij adviseren u graag tijdens de Hout Pro Plus over de mogelijkheden om van en uit uw resthoutstromen zoals resthout, biomassa, zaagsel, houtmot en overige houtachtige brandstoffen duurzame energie en duurzame warmte te halen eventueel in combinatie met een afzuiginstallatie, houtstofafzuiging, brikettenpers en of pelletpers.

 Tot ziens op de Houtpro+ 2014

Leave a Reply