Estufa B.V.
Ambachtsweg 3
8131 TW WIJHE

T 0570 521 030
info @ estufa.nl
www.estufa.nl

Introductie Hargassner Houtvergasser MV 35-49 kW

Introductie Hargassner Houtvergasser MV 35-49 kW

Van 25 tot en met 27 oktober 2011 introduceert Estufa creates new energy tijdens de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in de Evenementenhal te Hardenberg de nieuwe stukhoutketel van Hargassner met zijbelading en de Hargassner Agro-fire verbrandingsinstallatie. De Agro-fire verbrandingsinstallatie is speciaal ontwikkeld voor het verbranden van houtsnippers, biomassa, miscanthus (oliefantengras), graan en stro.

 Hargassner Houtvergasser MV 35-49 kW

De Hargassner Houtvergasser MV is geschikt voor stukhout tot een lengte van 1000 mm. De vulruimte boven de brandkamer heeft een inhoud van 380 liter. Deze stukhoutketel kan zowel aan de voorzijde (500 x 320 mm) als aan de zijkant (1050 x 280 mm) gevuld worden met stukhout, houtblokken en briketten. De vuurhaard is van volledig vuurvaste steen “schamotte” vervaardigd. Schamotte heeft zich door zijn warmtecapaciteit, levensduur en functie bewezen als beste materiaal.

De houtvergasser MV is voorzien van een lambdasonde. De lambdasonde levert informatie over de exacte lucht- en brandstofverhouding en regelt de primaire en secundaire ventilatoren om een optimale verbranding te verkrijgen.

De Hargassner houtvergassingsketel beschikt over een unieke touch-screen besturing “Lambda-Touch-Tronic” die het gehele verbrandingsproces regelt. De houtvergasser wordt standaard geleverd met drie buffervoelers.
Naast de introductie van de nieuwe Hargasner blokhoutketel met voor- en zijbelading presenteren wij u graag de nieuwste ontwikkelingen en noviteiten van onze Mawera en Hargassner verbrandingsinstallaties. 

 Wilt u meer weten over duurzame energie, wij informeren u graag!

Wij ontmoeten u graag in onze stand (nummer 628).

Estufa creates new energy

Leave a Reply