Estufa B.V.
Ambachtsweg 3
8131 TW WIJHE

T 0570 521 030
info @ estufa.nl
www.estufa.nl

OPEN DAG EN SYMPOSIUM VLEESPLUIMVEEBEDRIJF FAMILIE HAAN

Op Vrijdag 22 mei 2015 houdt vleespluimveebedrijf familie Haan van 13:30 tot 17:00 uur een Open dag waarbij de nieuwe vleespluimveestallen kunnen worden bezichtigd.
Per vleeskuikenstal kunnen 55.000 kuikens gehuisvest worden. De afmetingen van de nieuwe vleespluimveestal zijn 100 x 25 meter. In totaal is er nu ruimte bij vleeskuikenbedrijf Haan voor 215.000 kuikens! Het vleeskuikenbedrijf wordt duurzaam verwarmd middels een Kohlbach houtgestookte verwarmingsinstallatie die gestookt wordt op houtsnippers, houtchips en houtachtige biomassa G100.
Voorafgaande aan de open dag wordt er een symposium gehouden van 11:00 tot 12:30 uur.
U kunt zich hiervoor opgeven via Agrifirm feed (www.agrifirm.com/symposiumvleespluimvee)

Wat is er te zien:

  • Drie nieuwe vleeskuikenstallen
  • Kohlbach biomassaverbrandingsinstallatie/ houtgestookte verwarmingsinstallatie
  • Opslagloods t.b.v. houtverbranding en kantoorruimte
  • 1500 ton tarwe opslag
  • Padcooling
  • Roxel verlichting
  • Facom inregelapparatuur en ventilatie

Estufa is deze dag aanwezig om u te informeren hoe de Kohlbach houtverbrandingsinstallatie (biomassacentrale) warmte opwekt uit biomassa om de pluimveestallen te verwarmen. Hieronder is een afbeelding weergegeven van de Kohlbach houtverbrandingsinstallatie met een houtbunker voorzien van een beweegbare vloer (workingfloor / schuifbodem), directe invoerpers, vuurhaard met watergekoeld roosterbed, drietreksketel / warmwaterketel voorzien van pneumatische ketelreiniger, rookgasreiniging en schoorsteen.

Kohlbach biedt het volledige programma van ketels zoals warm- en heetwaterketels, stoomketels en thermische olieketelsKohlbach biomassaverbrandingsinstallatie / houtgestookte verwarmingsinstallatie

Leave a Reply