Estufa B.V.
Ambachtsweg 3
8131 TW WIJHE

T 0570 521 030
info @ estufa.nl
www.estufa.nl

OPENING “VOETBAL-INSIDE” EN CO2 NEUTRAAL VERWARMD

Op vrijdag 27 januari jl. is bij Camping de Waltakke in Lochem op sportieve wijze de nieuwe indoor voetbalhal genaamd “Voetbal-inside” geopend.
De familie Te Velthuis heeft een uniek concept ontwikkeld, namelijk een ligboxenstal ombouwen tot een prachtig indoor voetbalveld. Het kustgrasveld (gelijkwaardig aan natuurgras) FIFA goedgekeurd heeft een lengte van 30 meter en een breedte van 15 meter. Voetbal-inside is voor iedereen toegankelijk en biedt o.a. onderdak aan voetbalverenigingen, is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, trainingskamp, teambuilding of kinderfeestje. Het sportcomplex is uitgerust met luxe sanitair en douchegelegenheid.

Het sportcomplex wordt duurzaam CO2-neutraal verwarmd door een hout gestookte verwarmingsinstallatie van Hargassner. Naast het voetbalcomplex wordt de gehele camping met diverse appartementen CO2-neutraal verwarmd. De Hargassner biomassaverwarming type WTH 150 RA 400 heeft het comfort en bedieningsgemak van een gasketel en is voorzien van een vlakroosterbed en daarmee uitermate geschikt voor het stoken van onder andere houtsnippers, chips, pellets, briketten en olifantengras ofwel miscanthus.

Benieuwd? Kijkt u ook eens op www.voetbal-inside.nl

 

 Indoor voetbalhal “voetbal-inside”  Opening “voetbal-inside”  Voetbalcomplex CO2 neutraal verwarmd

Leave a Reply